Tähtinäytökset jatkuvat

Koronatilanne vaikuttaa rokotusten myötä sen verran parantuneen, että uskallamme aloittaa perinteiset tähtinäytökset Iso-Heikkilän tähtitornilla kesäajan loppumisen myötä. Näytökset starttaavat lokakuun lopulla, ja jatkuvat joulunalusaikaan.

Viime vuoden näytösten pitämättä jättäminen on jättänyt lovea Turun Ursan kassaan, joten toiveissa on kirkas syksy, jotta saamme Iso-Heikkilän tähtitornin vuokran maksettua Turun kaupungille. Yhdistyksen aktiivit tekevät näytöksiä talkoilla, eivätkä saa niiden pitämisestä minkäänlaista korvausta. Tähtinäyttäjät ovat keskustelleet näytösten pitämisistä ja siitä, millaisen riskin ne aiheuttavat tulijoille sekä tietysti myös näyttäjille. Toivommekin, että näytöksissä kävijät ottavat koronatilanteen todesta, ja seuraavat ohjeitamme sekä kunnioittavat muita näytöksissä olijoita. Ohjeet tarkentuvat ja mahdollisesti muuttuvat viranomaisten päätösten aikataululla syksyn mittaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *