Linkkejä

Väisälän avaruuspuisto

Väisälän avaruuspuisto sijaitsee Tuorlassa Paimiossa. Avaruuspuistossa on observatorion yhteydessä toimiva yleisöplanetaario, jossa järjestetään säännöllistä ohjelmaa. Planetaarion sivuilta löytyy tietoa näytöksistä kiinnostuneille. Avaruuspuisto järjestää alueella kierroksia, tarjoaa kokoustiloja ja järjestää tapahtumia, kuten avoimia ovia ja tähtinäytöksiä.

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa on Suomen suurin tähtiharrastusyhdistys. Ursa järjestää monipuolista ohjelmaa kaikille tähtitieteestä kiinnostuneille ja julkaisee aihetta käsitteleviä kirjoja sekä Tähdet ja Avaruus -jäsenlehteä. Ursan sivuilta löytyy lähes kaikki tarvittava suomalaisesta tähtiharrastuksesta.

Salon seudun tähtitieteellinen yhdistys UrSalo

UrSalo on Salon seudun tähtiharrastusyhdistys. Turun Ursa ja UrSalo toimivat tiiviissä yhteistyössä mm. Kevolan projektin puitteissa. UrSalo järjestää omaa toimintaa Salon alueella ja yhdistyksellä on oma tähtikaukoputki Halikon vesitornin huipulla. UrSalon toiminnasta löytyy tietoutta yhdistyksen kotisivuilta.

Taivaanvahti

Taivaanvahti on Ursan havaintojärjestelmä, jonka tietokantaan kerätään tähtitieteellisten ja ilmakehän ilmiöiden havaintoja. Sivustolta löytyy myös muun muassa havaintopaikkoja, myös Turun seudulta.

Tähdet ja avaruus

Ursan jäsenlehden sivusto, josta löytyy paitsi tietoa lehdestä, myös suomalaisten tähtiharrastajien suurin keskustelufoorumi.